Kemsaneringsduschar/dekontamineringsduschar och nödduschbad

Dekontamineringsduschar

Perfekt och effektiv kemsanering av kemskyddsdräkter m.m.

PORTAflex® dekontamineringsduschar är lätta och bärbara, upptar
minimal plats när den inte används och kan snabbt monteras ihop av en person.

PORTAflex 75
En ekonomiskt prissatt
saneringsdusch som vid allvarliga olyckor fungerar som en primär dusch tills en större saneringsdusch förs till platsen. Alternativt kan denna primära enhet vara tillräckliga för mindre incidenter.

Läs mer...

PORTAflex 300
Portabel saneringsdusch/ dekontaminerings dusch utformad för att vara både lätt och robust. Kan snabbt sättas in när det behövs vid stora kemiska, biologiska och nukleära olyckor. Med "unbreakable" slangben som blir stela under tryck för att ge en 360° sanering till person eller föremål som dekontaminerats.
Läs mer...

PORTAflex Cupol
Ett uppblåsbart dekontamineringstält som används tillsammans med slangenheten från en PortaFLEX 300. Används för att innesluta det förorenade vattnet.
                                 Läs mer...

Dekontaminerings duschkabin & nödduschkabin

Nedan nöd-ögonduschar är designade för placering på laboratorier eller industri där det saknas avlopp.

STD-SD-31K
dekontaminerings dusch med flera spraymunstcken och uppsamlingskärl. Kan förses med olika tillbehör som ögondusch (se bild), PVC drapperi m.m.


Kontakta oss
 

  • H7410031000351

Nöd-ögonduschkabin med uppsamlingskärl. Kan förses med olika tillbehör som golvaktivering, PVC drapperi m.m.

Läs mer...

 

Dämpnings dusch

DEC-DS-6
Dämpnings dusch - En enkel och effektiv lösning. Denna "walk-through" saneringskabin har utformats speciellt för läkemedelsindustrin för användning i laboratorier, produktionsområden och förpackningsavdelningar. Den är emellertid lämplig för många miljöer där det finns en potentiell risk för kontaminering av skyddskläder av luftburna partiklar.

En dämpningsdusch startar automatiskt när en person kommer in i båset och bryter den fotoelektriska strålen. Den fortsätter att fungera tills man lämnar kabinen.


Kontakta oss

Kemsanerings bad med tempererat vatten

Saneringsbad med tempererat vatten
Det rostfria karet är isolerat och utrustat med termostat. Vätskan håller en konstant temperatur på 30º C och nödbadet är alltid redo för bruk. 
Läs mer...